Apres-Ski - Bar

Apres-Ski Bar este amenajat într-un stil rustic, din buşteni şi lemn, avand o privelişte panoramică cu vedere la munte şi pârtia de ski, la baza teleski M1.Pe terasa barului se poate servi masa,se pot petrece clipe de relaxare, chiar si momente importante alături de prieteni sau familie.

Pe timpul sezonului rece şi nu numai se poate servi vin fiert de calitate din podgoriile româneşti cu tradiţie şi specialităti traditionale importate direct de societate.

Apres-Ski Bar se poate închiria  pentru petreceri private sau diverse evenimente, cursuri si training-uri, în condiţii foarte avantajoase.Chiar şi gratuit pentru turiştii cazaţi în unitatea noastră.

Apres-Ski Bar poate găzdui activităţi de divertisment pentru tineret, fiind dotat cu un sistem de sonorizare de ultima generatie, divertismentul, realizat prin intermediul muzicii și al dansului. Unitatea noastră fiind dotată și amenajată corespunzător.

Apres-Ski Bar poate funcționa ca subunitate distinctă în cadrul restaurantului, precum și ca unitate independentă. Ofera turiştilor o gamă variată de băuturi alcoolice și nealcoolice, simple sau în amestec, cafea, gustări în sortiment restrâns, specialități de cofetărie si a sortimentelor variate de cafea și derivate din ciocolată, cacao, ceai, băuturi alcoolice fine la pahar, băuturi răcoritoare, sandvișuri, produse de cofetărie-patiserie.

Un rol important revine echipamentelor pentru pregătirea cafelei și, în primul rând, a cafelei expresso.Fiind dotaţi cu echipamente profesionale din Italia, iar materia primă  fiind cu precadere importată de firma noastră direct de la producatori italieni cu tradiţie. Apres-Ski Bar asigură clienților o servire rapidă pe tot parcursul zilei, cu sortimente restrânse de minuturi şi chiar  preparate la grătar.

Facilitati: spaţii adecvate şi suport pentru jocuri distractive: rummy, table, şah, scrable, monopoly şi evenimente.

X
Add to cart